Εκτύπωση

Πέρυσι, τέτοιες μέρες, όταν ξεκινούσε ο Ερμής να κάνει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, έσκασε σαν βόμβα η μεταγραφή του πολύπειρου Θέμη Φωτόπουλου στους κιτρινόμαυρους.

Ο Φωτόπουλος, είναι ένας αθλητής που στα 41 του χρόνια, έχει πανηγυρίσει έντεκα ανόδους με ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ και η παρουσία του, υπήρξε καταλυτική στη φετινή, εξαιρετική πορεία του Ερμή Αργυρούπολης, στην πρώτη του χρονιά στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, αφού -όπως είναι γνωστό- για περισσότερο από τα 3/4 του πρωταθλήματος, διεκδικούσε την άνοδο.

Η παρουσία του Φωτόπουλου, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, αλλά και τα αποδυτήρια, έδωσε την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν η νεανική ομάδα μας, κάνοντας το κλίμα τόσο καλό, που αμφότερες οι πλευρές, αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο, χωρίς να χρειαστούν ιδιαίτερες διαπραγματεύσεις.

Πέρυσι, είχαμε χαρακτηρίσει τον Φωτόπουλο "Μίδα της ΕΣΚΑΝΑ". Φέτος θα πούμε ότι αυτός ο αθλητής είναι ένα "κόσμημα" και παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αθλητές που έχουν να μάθουν πάρα πολλά με την αγωνιστική του αξία, αλλά πάνω απ' όλα με το ήθος του. 

Είναι τεράστια η χαρά μας, που θα πορευτούμε για έναν ακόμα χρόνο μαζί με τον Θέμη κι ένα πρώτο δείγμα γραφής ότι ο Ερμής θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.