Το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς, έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του καλύτερου ψηλού που παίζει στην ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία χρόνια. 

Ο λόγος για τον Νίκο Τσιώκο, 31 ετών, με ύψος 2.07. Ο Νίκος, έχει πλούσιες παραστάσεις από πολύ υψηλές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα του Λαυρίου, στην Α1, τη χρονιά 2019-2020. Οι εμπειρίες του είναι όμως ακόμα πιο πλούσιες από αυτό, καθώς έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων, στον Ηλυσιακό, τον Χολαργό και στην Α2 στο Ψυχικό (2015 - 2018), όπου μάλιστα την τελευταία του χρόνια είχε εκπληκτικά νούμερα (13,6 πόντους και 6,6 rebound αγωνιζόμενος 26,7 λεπτά μέσο όρο σε 29 αγώνες!!!), στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω στο 2018 - 2019 και τον Τρίτωνα Σεπολίων τη χρονιά 2019 - 2020. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟΝΑ.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, η προσθήκη του Τσιώκου, ισχυροποιεί την frontline του Ερμή σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, φανερώνοντας τις διαθέσεις της διοίκησης και του προπονητικού team, να υπάρχει ακόμα πιο βελτιωμένη εικόνα ακόμα και σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπου είχε γίνει τρομερή υπέρβαση.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Καλώς ήρθες Νίκο στην οικογένεια του Ερμή! Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία!