Εκτύπωση

Βρίσκόμαστε στη μεταβατική περίοδο, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και λίγο πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος, 2022 - 2023, είναι -ίσως- η πιο απαιτητική στη σύγχρονη ιστορία του Ερμή Αργυρούπολης, με όλα τα τμήματα να βρίσκονται σε υψηλές κατηγορίες, να κυνηγούν επιτυχίες και φυσικά όλο αυτό έχει ένα αρκετά σημαντικό κόστος, το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο με τις μηνιαίες συνδρομές, που για μία ακόμη χρονιά, κατορθώσαμε να κρατήσουμε στο μίνιμουμ.

Γι' αυτόν το λόγο, έχουμε ήδη βγάλει την κάρτα φιλάθλου 2022 - 2023, που κοστίζει 20 ευρώ, έχει ισχύ ενός έτους και αποκλειστικός της σκοπός, είναι η στήριξη των αγωνιστικών τμημάτων του Ερμή καθώς και των Ακαδημιών. Αυτή η "έκτακτη", αλλά με ετήσια διάρκεια, ενίσχυση, κρίνεται ως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και θα εκτιμούσαμε πολύ τη θετική σας διάθεση.

Η απόκτηση της κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται αποκλειστικά από τη γραμματεία του Συλλόγου και την κ. Δέσποινα Τσαμπάση (6973616949).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.