Εκτύπωση

Ο Δημήτρης Ψυχογιός, ένας από τους πιο "σεσημασμένους" bomber των γηπέδων της ΕΣΚΑΝΑ, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή.

Ο Ψυχογιός, έρχεται να δώσει μία και καλή τέλος στο θέμα της αστάθειας στο περιφερειακό σουτ, καθώς πρόκειται από τους κορυφαίους σουτέρ που έχουν περάσει από τα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ (κι όχι μόνο), τα τελευταία χρόνια. Ψυχρό αίμα, με αρκετά buzzer beater στο παλμαρέ του και range που όμοιό του δεν συναντάς συχνά, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το ιδανικό alter ego του ηγέτη της ομάδας, Θέμη Φωτόπουλου.

Η καριέρα του Ψυχογιού, ξεκίνησε από τον ΑΟΝΑ (Α' ΕΣΚΑΝΑ), στη συνέχεια πήγε στον Άλιμο (Γ' Εθνική) και μετά στην Πάτρα, όπου οδήγησε μέσα σε τέσσερα χρόνια τον Προμηθέα Πατρών σε συνεχόμενες ανόδους, από τις τοπικές κατηγορίες της Αχαΐας μέχρι τη Β' Εθνική, ενώ αγωνίστηκε κι ένα χρόνο στο Αίγιο (Γ' Εθνική). Η επιστροφή του στην Αθήνα, τον έφερε στην Ευρυάλη, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟΝΑ.

Ελπίζουμε να είναι υγιής και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε και θα χειροκροτήσουμε πάρα πολλά εύστοχα μακρινά σουτ τη χρονιά που μας έρχεται.

Δημήτρη, καλώς όρισες στον Ερμή!