Εκτύπωση

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, νικώντας τη Γλυφάδα στο κλειστό της Αργυρούπολης, με 62-37.

Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια του δευτέρου γύρου του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ και σίγουρα χρησίμεψε για να βγάλει ο coach Γκαναβίας τα συμπεράσματά του για την ομάδα του. Όπως είπαμε και στο pre-game, οι αγώνες του Κυπέλλου, δεν είναι κάτι παραπάνω από "επίσημα φιλικά", η εικόνα του Ερμή όμως ήταν πραγματικά καλή, με όλους τους παίχτες να σκοράρουν (πλην του Ψυχογιού), ενώ αντίθετα η Γλυφάδα δεν είχε ούτε έναν παίχτη με διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι 37 πόντοι στην άμυνα, είναι φυσικά ένα εξωπραγματικό νούμερο, που δείχνει όμως ότι και φέτος, το δεδομένο είναι πως ο Ερμής θα δέχεται καλάθι πολύ δύσκολα, κάτι που τον οδήγησε στην εξαιρετική του περσινή πορεία, ενώ στην επίθεση, έχει το ταλέντο να βάλει πολύ περισσότερους από τους 62 πόντους. Όλα όμως είναι το ξεκίνημά τους και τα σοβαρά τεστ, έρχονται σύντομα, αφού τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα, με εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή Περάματος. Για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου, ο Ερμής θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Απρόβλεπτοι - Ακαδημία Νοτίων Προαστίων σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ 62-37

Δεκάλεπτα: 16-13, 31-23, 46-28, 62-37
EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ (Γκαναβίας, Μωυσίδης): Ραζής 5(1), Xατζηϊωαννίδης 2, Kαβαλαράκης 9, Kωνσταντακόπουλος 4, Παξινός 4, Mαυρατζιώτου 3(1), Φωτόπουλος 10(3), Ψυχογιός, Θειακός 4, Kοτσαμπάνης 8(2), Tσιώκος 11, Nικολακάκος 2.
 
Φωτογραφία: Λία Αθανασίου