Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 21-22 Ιανουαρίου, τα τμήματα υποδομής του Ερμή Αργυρούπολης προχώρησαν μόνο με νίκες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις!


Το μίνι (γεννηθέντες το 2004), νίκησε το Σάββατο εκτός έδρας την Αιξωνή στην παράταση για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.
Το προμίνι (γεννηθέντες το 2005), το Σάββατο έκανε άνετη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Αετό Καλλιθέας για το τουρνουά του Εσπέρου. Εξίσου άνετα, επικράτησε και την Κυριακή, εντός έδρας της ομάδας του Κουκακίου.
Το τμήμα Junior A (γεννηθέντες το 2006), έκανε κι αυτό δύο νίκες το Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησε το Σάββατο, νικώντας εντός έδρας το Παγκράτι για το τουρνουά του Εσπέρου και συνέχισε την Κυριακή, εκτός έδρας, που μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε του Προμηθέα Χαλανδρίου.

Ο αγώνας του παιδικού που ήταν να διεξαχθεί την Τρίτη 24/1 στο ανοιχτό μας, με αντίπαλο την Αρμενική, αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τις Ακαδημίες, αλλά και για τον αγώνα του αντρικού την Παρασκευή εκτός έδρας με την Ελευσίνα και του παιδικού μας, στο κλειστό της Αργυρούπολης την Κυριακή το μεσημέρι.