Από δύο αγώνες είχαμε τις τελευταίες μέρες για παίδες και έφηβους και κοινή πορεία και ίδια κατάληξη, από μία ήττα και μία νίκη.

Πιο αναλυτικά, οι έφηβοι του Σωτήρη Μωυσίδη, έχασαν από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Ρέντη με 67-52, αλλά χθες, Κυριακή, έκαναν μία σημαντική εντός έδρας νίκη με την Αιξωνή, με το ευρύ 79-60. Πλέον, βρίσκονται στην 4η θέση με 5 νίκες και 3 ήττες. Η επόμενη αγωνιστική, θα βρει τους εφήβους να αγωνίζονται την Κυριακή 4/11, εκτός έδρας, στις 20.30, με τον Φάρο Κερατσινίου, μία ομάδα που έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα και είναι στη δεύτερη θέση.

Οι παίδες, του coach Γκαναβία, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων και μέχρι τότε αήττητων ομάδων της Β' κατηγορίας, έχασαν στις λεπτομέρειες, εκτός έδρας από τον Πανελευσινιακό, με 71-65, αλλά έκαναν πολύ μεγάλη, εκτός έδρας σε αναβληθέν ματς, επί της Ελευθερίας Μοσχάτου, που μέχρι χθες είχε μόνο μία ήττα. Τελικό σκορ, 41-66 και πλέον τα παιδιά δείχνουν πως έχουν και τα ψυχικά αποθέματα (εκτός από το ταλέντο), να ανταπεξέρχονται σε σκληρές ήττες και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Επόμενος αγώνας, την Τρίτη, στις 19.30, στο κλειστό της Αργυρούπολης, με τον Ρέντη, που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη.

Οι Νέοι του Ερμή, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U21, ηττήθηκαν από την πολύ καλή ομάδα του Λαυρίου U21, με 46-97. Επόμενος αγώνας, την Τετάρτη 30/11, στις 22.00, εκτός έδρας με τον Α.Ο. Φιλοθέης.