Εκτύπωση

Ιστορική μέρα για τον Ερμή Αργυρούπολης η Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης, στη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα να ονομαστεί το ανοιχτό γήπεδο της ομάδας μας, (Λ. Αλίμου και Ρήγα Φερραίου) σε "Σπύρος Γιαννακόπουλος", τιμώντας τον αείμνηστο coach / δάσκαλο / δεύτερο πατέρα / φίλο όλων όσων έπαιξαν μπάσκετ στον Ερμή και γαλουχήθηκαν με τα ιδεώδη και τις αρχές του.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερμή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πλάτωνα Καλλέργη και τους Νάσο Ζώη, Σάκη Φράγκο, Τζαννή Αδάμ και Νίκο Τσιουράκη, βρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και μετά την πρόταση του Δημάρχου, κυρίου Ιωάννη Κωνσταντάτου (ο οποίος είναι αλήθεια ότι αμέσως μετά τη μεγάλη απώλεια του συλλόγου μας, τον Ιούνιο του 2015, υποσχέθηκε ότι θα κινήσει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ονοματοδοσία του γηπέδου και το πραγματοποίησε), μίλησε για τον Σπύρο Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια, ομόφωνα ψηφίστηκε η έγκριση της πρότασης αυτής. 

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας, αλλά πάνω απ' όλα για τον σπουδαίο Σπύρο Γιαννακόπουλο, την οικογένεια που άφησε πίσω του και φυσικά τον σύλλογο, το γεγονός ότι αποδώθηκε η δέουσα τιμή, παίρνοντας το ανοιχτό γήπεδο του Ερμή το όνομα του ανθρώπου που μόχθησε όσο ελάχιστοι στην πόλη μας και όσο κανείς άλλος στη γειτονιά μας, να γαλουχήσει ωραίους ανθρώπους. Όλοι όσοι μεγαλώσαμε μαζί του, όσοι παίξαμε μπάσκετ στον Ερμή του είμαστε ευγνώμονες.

Coach