Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερμή Αργυρούπολης, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης.


Στην εκδήλωση, παρευβρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι του σωματείου, αθλητές, παλαίμαχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος έκοψε και την πίτα, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Καλύβας, Βασίλης Κρητικός και Μάνθος Ευφραιμίδης, ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Γιώργος Καλιντέρης, ο αντιπρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Σωτήρης Κύρκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάζαρος Τογρίδης, Χαρά Λαμπρινού και Παπαγεωργίου Δημήτρης, καθώς και το μέλος του ΟΝΑΔΕΑ, Κώστας Τσεμπελίκος. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διαιτητές, Ανδρέας Τσαγκαμίλης (πρώην πρόεδρος της ΟΔΚΕ) και Θόδωρος Βιδάλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές του Ερμή για τη χρονιά που έφυγε και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ερμή Αργυρούπολης, Πλάτωνας Καλλέργης, ο οποίος κάλεσε τον Δήμαρχο της πόλης μας, Γιάννη Κωνσταντάτο. Στην πορεία της βραδιάς, βραβεύτηκε το μοναδικό εν ζωή μέλος του πρώτου Δ.Σ. του Ερμή, Επαμεινώνδας Γαλατάς, οι παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου Νίκος Δράκος και Δημήτρης Κωσταρίδης, οι παλαίμαχες αθλήτριες Κατερίνα Απειθή και Στέλλα Λαζαρέτη. Κληρώθηκαν δώρα για όλα τα τμήματα του συλλόγου, τα οποία κέρδισαν οι: Γιάννης Βασιλάκος, Μουφτάρη Αλέξανδρος, Παπακώστας Βασίλης, Καλλέργης Μανώλης, Καράμπελας Νικόλας, Σαβόγλου Δημήτρης, προσφορά των εταιριών Σπορτ Τεκ και Άθλημα Α.Ε.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές μας και τις οικογένειές τους, καλή πρόοδο κι επιτυχίες σε όλα μας τα τμήματα.

DSC 1024

DSC 1030

Kosmos

pita

Kostaridis

DSC 1033

Apeithi

1

palio gynaikeio

pita

Sakis