Το παιδικό του Ερμή Αργυρούπολης, πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία εξαιρετική πορεία, έχοντας 15 νίκες και μία μόνο ήττα στο πρωτάθλημα της Β' Παίδων.

Απόψε, Τρίτη 21/2, στις 20.00 παίζει το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Πανελευσινιακό, από τον οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο με 71-65 (αναφέρουμε τη διαφορά γιατί και αυτή θα παίξει ρόλο). 

Ο πρώτος της κατάταξης κερδίζει την απευθείας άνοδο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. Ο χαμένος, δεν χάνεται, αφού θα υπάρχουν ευκαιρίες μέσω των play-offs ανόδου, όπως και να έχει όμως, το παιχνίδι αυτό είναι κομβικής σημασίας (αν δεν υπάρξουν άλλα στραβοπατήματα εκατέρωθεν μέχρι το τέλος της χρονιάς), οπότε καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να θαυμάσει από κοντά αυτά τα υπέροχα παιδιά, που αποδίδουν πολύ υψηλής ποιότητας μπάσκετ, απέναντι σ' έναν πάρα πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Στο μεταξύ, σε τροχιά play-offs ανόδου, βρίσκονται και οι έφηβοι μετά τη νίκη τους επί του Φάρου Κερατσινίου με 60-46 (σε ισοβαθμία υπερτερούν καθώς είχαν χάσει με 13 πόντους εκτός έδρας), σε μία χρονιά ονειρώδη για τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.

Οι παμπαίδες (2009), μπορεί να ηττήθηκαν οριακά, στο τέλος, από τον Πανιώνιο (που έχει μία από τις καλύτερες ομάδες σε αυτές τις ηλικίες στην Ελλάδα), απέδειξαν περίτρανα με την εμφάνισή όμως ότι η φουρνιά αυτή, είναι απίστευτη και με την απαραίτητη δουλειά μπορούν τα παιδιά να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες, αγωνίστηκε το Προμίνι με την Ευρυάλη για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, οι παμπαίδες (2008) που έχασαν οριακά από τον Μίλωνα ενώ και οι κορασίδες μας έδωσαν φιλικό αγώνα. Το τμήμα αυτό, που δημιουργήθηκε ουσιαστικά φέτος, δείχνει πάρα πολύ θετικά σημάδια και υπάρχει τρομερή όρεξη απ' όλους, προπονητές, παίχτριες, γονείς και όσους ασχολούνται γενικότερα με τα κορίτσια μας.