Εκτύπωση

Και οι αγώνες των play-offs ανόδου καλά κρατούν... Δεύτερο παιχνίδι απόψε, με την Ακαδημία Ελευσίνας.

Τη Δευτέρα, 23/5, λοιπόν, στις 20.00, στο κλειστό της Αργυρούπολης, η ομάδα του Ερμή, θα αντιμετωπίσει τους πρωτοπόρους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ, με σκοπό να φέρει τη σειρά στα ίσα, μετά την άνευ όρων παράδοση στο πρώτο παιχνίδι, με σκορ 78-52.

Στον αγώνα της Πέμπτης, οι παίχτες του Γκαναβία, εμφανίστηκαν καταπονημένοι από την υπερπροσπάθεια της σειράς με τη Δραπετσώνα, έχοντας μόνο 3 μέρες ξεκούρασης (σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είχαν επικρατήσει 2-0 και είχαν 3 παραπάνω) και η ήττα ήρθε φυσιολογικά και με μεγάλη διαφορά.

Η σειρά όμως, τελειώνει στις 3 νίκες και παρότι ο Ερμής έχει μειονέκτημα έδρας, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να φέρει τα πράγματα... τούμπα. Η αρχή της ανάκαμψης πρέπει να γίνει σήμερα, καθώς σε περίπτωση ήττας, η πρωτιά θα είναι πολύ δύσκολη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντάνα, χωρίς σχολιασμό, από το κανάλι μας στο YouTube, η αυτοπρόσωπη παρουσία σας όμως, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 78-52 (1-0)

Δεκάλεπτα : 19-11, 46-28, 67-41, 78-52

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γκαναβίας, Μωυσίδης): Ραζής , Μαυραντζιώτου 6(2), Καβαλαράκης 3, Παξινός 12, Κατσαμπάνης 3(1), Τσιώκος 6, Χατζηϊωαννίδης, Ρετσίνας , Φωτόπουλος 20(1), Νικολακάκος 2, Μουφτάρη, Πέττας