Εκτύπωση

Game 5 λοιπόν ή αλλιώς ο Μεγάλος Τελικός! Την Πέμπτη στις 21.00 στην Ελευσίνα, ο Ερμής δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας του, αφού με νίκη κατακτά την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία!

Ένα δικαίωμα που το κέρδισε με το σπαθί του, αφού τη Δευτέρα, κάνοντας μία επική εμφάνιση στο κατάμεστο κλειστό της Αργυρούπολης, κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και να ανατρέψει το σκορ, νικώντας με 78-75, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με όλους τους παίχτες να δίνουν μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους. 

Πλέον, όποιος νικήσει στον αγώνα της Πέμπτης στην Ελευσίνα (καθώς οι γηπεδούχοι έχουν πλεονέκτημα έδρας από την 1η θέση στην κανονική περίοδο), ανεβαίνει απευθείας στη Γ' Εθνική. Ο χαμένος, δεν χάνεται όμως. Από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου, θα υπάρχουν κι άλλα μπαράζ με τον Πανελλήνιο (2ος στην ΕΣΚΑ) και μία ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου θα βγει άλλη μία ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο. Φυσικά όμως, καμία ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται ότι η σεζόν θα κρατήσει ένα μήνα ακόμα...

Προς ενημέρωση όσων θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα στον μεγάλο αγώνα, θα ξεκινήσει πούλμαν από τον Άγιο Γεώργιο, στις 19.15. Για τους υπόλοιπους, όπως πάντα, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση από το κανάλι μας στο YouTube.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. 

EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ EΛEYΣINAΣ 78-75 (2-2)

Δεκάλεπτα: 16-19, 31-39, 60-62, 78-75

EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ (Γκαναβίας, Μωϋσίδης): Pαζής 4(1), Mαυρατζιώτου 11(1), Kαβαλαράκης 8, Kατσαμπάνης, Nικολακάκος, Τσιώκος 16, Xατζηϊωαννίδης, Ρετσίνας 8, Φωτόπουλος 13(2), Παξινός  18(2)