Πρώτη χρονιά στα "σαλόνια" των Εθνικών Κατηγοριών ο Ερμής Αργυρούπολης και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν με αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτος αντίπαλος, λοιπόν, η ομάδα του Χολαργού (με την οποία ο Ερμής, θα τεθεί αντιμέτωπος και για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της National League 2), την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, στο κλειστό της Αργυρούπολης.

Όπως λέμε κάθε φορά για τους αγώνες κυπέλλου, ιδιαίτερα για εκείνους που διεξάγονται πολύ νωρίς, στην αρχή της χρονιάς, δεν είναι κάτι άλλο από ένα επίσημο "φιλικό" παιχνίδι, αφού οι ομάδες δεν έχουν κάνει πολλές μέρες προετοιμασίας. 

Η ομάδα του Χολαργού, είναι η περσινή πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ, που πήγε "τρένο" και με μόλις μία ήττα, πήρε την απευθείας άνοδο στη National League 2, νικώντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο και ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μία μόλις ήττα! 

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, για να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας, στον πρώτο της αγώνα μετά την άνοδο. Η γενική είσοδος θα είναι 4 ευρώ. Εξαιρούνται οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες διαρκείας από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί, ως συνήθως από το κανάλι του Ερμή στο YouTube. Μία προσφορά της Karenta, της Universal Plast, του Camaraki Houses-Cars Serifos και του I.KTEO.

Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!