Εκτύπωση

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Ερμή Αργυρούπολης, στο κλειστό γυμναστήριο Αργοναυτών.

Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, όπου οι αθλητές του συλλόγου έπαιξαν διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες βραβεύσεις και βραβεύτηκε ο επί δεκαετίες ομοσπονδιακός τεχνικός, κύριος Θανάσης Παπαδημητρίου, πολύ στενός φίλος της ομάδας μας. Τη βράβευση σ' αυτόν τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο, έκανε ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος ήταν και ο τυχερός στην κοπή πίτας του αντρικού τμήματος!

Με την παρουσία του, μας τίμησαν πάρα πολλοί γονείς των μικρών αθλητών μας, που γέμισαν το κλειστό, αλλά και πλήθος ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής.

Παρότι ο Δήμαρχος, κύριος Κωνσταντάτος, δεν μπορούσε να δώσει το παρόν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, την κοπή ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Βαγγέλης Νικοθώδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιωάννης Τσαρπαλής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Θωμάς Κατσαγώνης, η Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Ατόμων με Αναπηρία, Ελίνα Αλεξίου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού, Δήμητρα Ανδριτσοπούλου, ο Πρόεδρος της μείζονος Αντιπολίτευσης, Γιώργος Κοκκίνης και ο πρώην προέδρος του ΟΝΑΔΕΑ, Ευάγγελος Χατζέλης.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε και στις σελίδες του Ερμή στα social media.

Και του χρόνου με υγεία!

1706740363978

1706740363955

1706740363927