Ένα παιχνίδι πριν τις διακοπές ή ένα παιχνίδι που μπορεί να φέρει τη μεγαλύτερη στιγμή του Ερμή μέχρι την επόμενη;

Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται για το τελευταίο παιχνίδι της σειρά playoffs με τον Χολαργό, με τον οποίο η ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης θα τεθεί αντιμέτωπη για τρίτη (έκτη συνολικά φέτος) φορά στη σειρά που θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου για την άνοδο στη National League 1!

Ο αγώνας, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, θα διεξαχθεί στο κλειστό του Χολαργού, την Κυριακή 28/4, στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι των γηπεδούχων στο YouTube.

Ό,τι και να γίνει, ο Ερμής έχει υπερβεί εαυτόν, έχει αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται σ' αυτή τη φάση και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι ένα ματς που είναι κομμένο και ραμμένο και παίχτες-μαχητές, όπως είναι τα παιδιά του Γκαναβία, που αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόδοσή τους στους δύο πρώτους αγώνες, ενάντια στην ομάδα που έκανε μόλις δύο ήττες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, εμείς θα είμαστε εκεί να τους χειροκροτήσουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι εκείνοι θα μας το ανταποδώσουν δίνοντάς τα όλα μέσα στο γήπεδο.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας κι ελπίζουμε η τρελή αυτή πορεία, να έχει και συνέχεια! 

EOK logo tb