Νέα όψη απέκτησε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Ελληνικού (Εθνάρχου Μακαρίου 7), καθώς αποκαταστάθηκε και βάφτηκε ξανά ο αγωνιστικός χώρος.

Η αναμόρφωση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε με τη άδεια της Διεύθυνσης του Λύκειου και χρηματοδοτηθηκε εξ ολοκλήρου από τον Ερμή Αργυρούπολης, καλύπτοντας όλο το κόστος των εργασιών (αλλαγή δαπέδου, βάψιμο περιβάλλοντα χώρου, νέα στεφάνια, προστατευτικά μαξιλάρια, επιδιόρθωση φράχτη).

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια, μέσω της οποίας προσφέρεται στους μαθητές ένας καλαίσθητος και ασφαλής χώρος για άθληση παράλληλα θα καλύπτει και την ανάγκες της ομάδας μας τις απογευματινές ώρες. 

Την Κυριακή, 6/2, από τις 11.30 και μετά, ύστερα από τον αγώνα του τμήματος Μίνι του Ερμή, θα υπάρξει τουρνουά 3 on 3. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

11.30 - 12.15   Παμπαίδες και Κορασίδες
12.15 - 13.00   Προμίνι και Ακαδημία
12.30   Bebe

Αμέσως μετά, θα γίνει η κοπή πίτας σε όλα τα τμήματα και η κλήρωση των τυχερών λαχνών, της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς του Ερμή. Διαβάστε αναλυτικά και πάλι, τη λίστα με τα δώρα και προμηθευτείτε τους λαχνούς σας ακόμα και την ημέρα της κλήρωσης.

Σας περιμένουμε όλους, να δείτε το νέο γήπεδο που θα κάνουν προπονήσεις τα παιδιά μας, τις απογυματινές ώρες και ιδιαίτερα τις βροχερές ημέρες, να κόψουμε την πίτα, να θαυμάσουμε τα παιδιά μας και πάνω απ' όλα, να ειδωθούμε από κοντά ύστερα από καιρό!