Δύο στις δύο νίκες για παιδικό κι εφηβικό και αυτήν την εβδομάδα, για τον Ερμή Αργυρούπολης.

Οι έφηβοι, νίκησαν με 59-52 τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι και πλέον, με 3-1 ρεκόρ, πάνε την Κυριακή 6/11 στις 21.30 στο κλειστό του Περάματος, να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο Ερμή Περάματος.

Οι παίδες, συνεχίζοντας την αήττητη κι εντυπωσιακή πορεία τους, φτάνοντας τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, νίκησαν εύκολα, εντός έδρας, τη ΧΑΝ Νίκαιας με 70-37. Επόμενος αγώνας, την Κυριακή 6/11, στις 13.45 εκτός έδρας με την Ελευθερία Μοσχάτου, που έχει 4 νίκες σε 5 αγώνες και προβλέπεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Στο μεταξύ, φιλικά παιχνίδια έδωσαν το Σάββατο οι κορασίδες με το South, το τμήμα Junior με τον ίδιο σύλλογο και οι παμπαίδες που γεννήθηκαν το 2008, με την Ευρυάλη, με όλα τα παιδιά να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους.

Τέλος, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, όπου συμμετέχει ο Ερμής, έγινε η πρώτη αγωνιστική, όπου οι Νέοι μας ηττήθηκαν από την ομάδα που έφτιαξαν ο Μίλωνας με τον Ίκαρο Καλλιθέας (που αγωνίζονται σε Εθνικές Κατηγορίες), με 53-80 και τους αθλητές μας να αποκτούν τεράστιες εμπειρίες. Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας, με τον ΓΣ Κηφισιάς.