Νέες νίκες για τους Έφηβους και τους Παίδες του Ερμή Αργυρούπολης στους τελευταίους αγώνες που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι Έφηβοι του Σωτήρη Μωυσίδη, έκαναν πολύ σημαντική εκτός έδρας επί του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΝΑ, νικώντας με 66-76 και φτάνοντας τις 8 νίκες και τις 4 ήττες. Με αυτή τους την επιτυχία, εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση και αγωνίζονται την Τρίτη 24/1, στις 21.30, εντός έδρας με τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ερμή Περάματος.

Οι παίδες του Παναγιώτη Γκαναβία, νίκησαν με χαρακτηριστική άνεση εκτός έδρας τον Πορφύρα, με 36-52, μία ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Πλέον οι Παίδες, έχουν 10 νίκες και 1 ήττα και αγωνίζονται την Τρίτη, 24/1, στις 19.30 με τον ΑΣΗΕ.

Στο μεταξύ, αγώνες είχαν και το μίνι αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Τερψιθέα, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ αγωνίστηκαν και οι παμπαίδες (γεννηθέντες το 2009) νίκησαν εκτός έδρας τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και οι παμπαίδες (γεννηθέντες το 2008), με τον Μίλωνα.