Μετά από τον δεύτερο συνεχόμενο χρόνο με πολύ μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Ερμή Αργυρούπολης, ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με τον σύλλογο, ο προπονητής Παναγιώτης Γκαναβίας.

Ο coach Γκαναβίας, θα είναι για έναν ακόμη χρόνο Υπεύθυνος των Ακαδημιών και παράλληλα προπονητής του αντρικού, του παιδικού και από φέτος και του τμήματος μίνι του Ερμή. Τα δύο αυτά, τελευταία χρόνια, το αντρικό βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία (κάτι που ισοδυναμεί με θαύμα), το εφηβικό έχει ανέβει στη Β' ΕΣΚΑΝΑ και φέτος έχασε τη νέα άνοδο στα μπαράζ, το παιδικό ανέβηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πέρυσι είχε χάσει την άνοδο στα μπαράζ, δείχνοντας ότι όλα τα αγωνιστικά τμήματα κάνουν πρωταθλητισμό και βγάζουν συνεχώς αξιόλογους αθλητές και ανθρώπους. Φανταστική πορεία έκαναν και οι παμπαίδες, ενώ και τα τμήματα μίνι και προμίνι έδειξαν πολύ μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Παράλληλα, μετά από πολλά χρόνια, δημιουργήθηκε και τμήμα κορασίδων. Την επίβλεψη όλων των τμημάτων έχει ο coach Γκαναβίας, με αποτελέσματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Όλα αυτά, αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του Ερμή, που προσπαθεί εδώ και μερικά χρόνια να αναπτύξει όσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται τις υποδομές του, που είναι και το μεγάλο στοίχημα του συλλόγου, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι παίχτες από τα σπλάχνα του, να αγωνίζονται στην αντρική ομάδα.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι στο σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας μας μ' έναν προπονητή αλλά κυρίως άνθρωπο, που εκτιμούμε απεριόριστα κι έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του συλλόγου.