Την Παρασκευή 8/3, στις 21.45, οι Έφηβοι του Σωτήρη Μωυσίδη, δίνουν τον πιο κρίσιμο αγώνα τους (μέχρι τον επόμενο), με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Εσπέρου, στο κλειστό της Αργυρούπολης.

Το ματς, γίνεται στα πλαίσια του δεύτερου γύρου των play-offs ανόδου για την Α' ΕΣΚΑΝΑ, σ' ένα αρκετά περίπλοκο σύστημα, που απαιτεί πολλές νίκες και μπόλικο ιδρώτα και αγωνία!

Στην πρώτη αναμέτρηση, ο Ερμής είχε νικήσει με 60-44 στην Αργυρούπολη, στην Καλλιθέα όμως, ηττήθηκε με 67-56 και πλέον ο αγώνας της Παρασκευής είναι τελικός, αφού όποιος νικήσει περνά στην επόμενη φάση. Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο γήπεδο να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας, στον πολύ ωραίο αγώνα τους.

Στο μεταξύ, το Παιδικό, νίκησε πολύ εύκολα τον ΑΟΝΑ με 34-55 (τυπικά φιλοξενούμενοι), δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, σ' ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ερμής τερματίζει στην έκτη θέση της Α' ΕΣΚΑΝΑ, ό,τι και να γίνει στους υπόλοιπους αγώνες κι έχει ρεκόρ 10 νίκες και ισάριθμες ήττες ενώ ο ΑΟΝΑ είναι τελευταίος χωρίς νίκη σε 20 αγώνες.