Η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης συνέχισε την αήττητη πορεία της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, πραγματοποιώντας την πέμπτη σερί νίκη της, αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Ηλεκτρούπολης, με 49-60, όντας τυπικά φιλοξενούμενη (αφού οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα).

Η ομάδα του Αδάμ, υπερκάλυψε μάλιστα τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στον α' γύρο κι έμεινε μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 14 νίκες και 4 ήττες, πίσω μόνο από τον Πήγασο Κορυδαλλού.

Το παιχνίδι διεξάχθηκε μέσα σε μία τρομερή και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, που ήταν κυριολεκτικά κατάμεστο με ελάχιστες κενές θέσεις. Αυτό και μόνο το γεγονός είναι πάρα πολύ σημαντικό, αν και όχι πρωτόγνωρο για τους αγώνες του Ερμή...

Ο αγώνας ξεκίνησε σχετικά νευρικά για την ομάδα μας, η οποία στο πρώτο ημίχρονο είχε πετύχει μόνο ένα τρίποντο και βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 28-26.Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ερμή εντελώς διαφορετικό και με σύνθετες άμυνες κατάφερε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του αντιπάλου του, ενώ στην επίθεση, βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν από τον Τσεπαπαδάκη που είχε ένα επιθετικό κρεσέντο στην τρίτη περίοδο, με συνεχόμενα τρίποντα, τον Μενιουδάκη, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν εκπληκτικός, κάνοντας double-double με 11 πόντους και ισάριθμα ρημπάουντ και τον Μωυσίδη που "καθάρισε" τις μάχες των αιθέρων, έδωσε πολλές θεαματικές ασίστ που ξεσήκωσαν τους θεατές κι έβαλε και 10 πόντους.

Παρά την απέλπιδα προσπάθεια των αντιπάλων, ο Ερμής κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και τελικά να επικρατήσει και με διαφορά 11 πόντων. Μελανό σημείο, ο -ελπίζουμε όχι σοβαρός- τραυματισμός δύο αθλητών του ΑΣΗ (Πετς, Κουτρόπουλος), στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ταχύτατη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

ΑΣΗ - Ερμής Αργυρούπολης 49-60 (28-26)

Δεκάλεπτα: 14-13, 28-26, 38-45, 39-60
Διαιτητές: Παπαφωτίου, Τσάτσης
Ερμής Αργυρούπολης (Αδάμ, Μαγουλάς): Φύτρος 4, Λόης 6, Τσεπαπαδάκης 15(3), Μωυσίδης 10(1), Βλάχος 5(1), Διαμαντής, Μακρυγιάννης 2, Παππάς, Κανινής 5, Μενιουδάκης 11, Κακάλης, Ρόζος 2

Asi telos