Άλλος ένας Αργυρουπολίτης αθλητής με βαρύ μπασκετικό βιογραφικό, αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία μαζί μας και για όσα χρόνια αποφασίσει και ο ίδιος. Ο Θοδωρής Παπαδάκης έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην μέχρι τώρα καριέρα του με συμμετοχές και σε εθνικές κατηγορίες.

Η μεταγραφή του εδώ και τρία χρόνια στην ομάδα μας, συνέβαλλε σημαντικά στις επιτυχίες του συλλόγου μας. Ο Θοδωρής είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και αθλητής και είμαστε σίγουροι ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας οδηγώντας την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες. Η Διοίκηση του Ερμή συνεχίζει δυναμικά στην υλοποίηση του πλάνου της για την επόμενη χρονιά. Μεθοδικά, με προγραμματισμό και συνέπεια προχωράμε ώστε ο σύλλογος να δώσει δυναμικό παρών στη νέα αγωνιστική περίοδο. Αθλητές με σοβαρότητα και συνέπεια όπως ο Θοδωρής Παπαδάκης, επιδιώκουμε να είναι παρόντες στη προσπάθεια αυτή.

Ταυτόχρονα και οι αθλητές που έρχονται στον Ερμή και γνωρίζουν από κοντά το πόσο οργανωμένα λειτουργεί εσωτερικά ο σύλλογος, επιλέγουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί μας, κλείνοντας «πόρτες» σε διάφορες προτάσεις. Η συνέπεια η σταθερότητα και η οργάνωση σε κάθε μας προσπάθεια, είναι στοιχεία που μας διακρίνουν σα σύλλογο και ταυτόχρονα αποτελούν εγγύηση συνεργασίας για αθλητές και προπονητές. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, με οδηγό το πλάνο μας, πολύ γρηγορότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ο κορμός των αθλητών θα έχει ολοκληρωθεί φέτος πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβάλλει θετικά ώστε ο σύλλογος να δώσει δυναμικό παρόν από την αρχή του πρωταθλήματος.