Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ, βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Οι κιτρινόμαυροι, αφού ευχαριστήσουν τους παίκτες που αποχώρησαν, ενημερώνουν ότι και την τρέχουσα σεζόν, και μετά την ολοκλήρωσε των μεταγραφών, η ομάδα τους θα εμφανιστεί εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, στη διάρκεια της οποίας η διοίκηση προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλήρη και ανταγωνιστική ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Στην εξέλιξη της προσπάθειας αυτής, οι υπεύθυνοι, προπονητές Παναγιώτης Γκαναβίας και Σωτήρης Μωυσίδης και ο γενικός αρχηγός, Νίκος Τσιουράκης, μίλησαν με αρκετούς αθλητές σε ότι αφορά την στελέχωση της ομάδας με βάση τόσο τον καθαρά αγωνιστικό σχεδιασμό, όσο και τις υπάρχουσες δυνατότητες.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία καλοί αθλητές θα βρίσκονται την νέα περίοδο στην ομάδα μας.

Η ομάδα και ο Πρόεδρος Πλάτωνας Καλλέργης έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν και θα ενισχύσουν τη δυναμική της, ενώ στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν και έφηβοι αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Ερμή, αλλά και του μπάσκετ της περιοχής μας.

Το νέο ρόστερ του ΑΟ ΕΡΜΗ, θα αποτελείται από έμπειρους παίκτες με πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και από νέους, φιλόδοξους και ταλαντούχους αθλητές που προσθέτουν ενέργεια, δύναμη και διάθεση στην ομάδα μας.

Το βέβαιο είναι, πως παρ’ όλες τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία και τα ερωτηματικά που τη συνοδεύουν, ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ θα διαθέτει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, μια πλήρη και εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες, τις αμέσως επόμενες ημέρες.