Τεράστια επιτυχία για τα τμήματα υποδομής του Ερμή αφού μετά το εφηβικό και το παιδικό, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα playoffs της ανόδου στην Α' κατηγορία παίδων.

Οι πιτσιρικάδες του Γκαναβία, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά που γίνονταν στην αρχή της χρονιάς, κατάφεραν με χαρακτηριστική άνεση να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους, έχοντας 16 νίκες και μόλις 3 ήττες. Μάλιστα, εξασφάλισαν τη θέση στα playoffs, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, νικώντας τον Ρέντη (που μέχρι τότε ήταν ο μοναδικός διεκδικητής της προνομιούχου θέσης), με το επιβλητικό 66-39, αποδεικνύοντας ότι ανήκουν στην ελίτ της κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι στις τάξεις τους έχουν πάρα πολλούς παμπαίδες, οι οποίοι θα αγωνιστούν και του χρόνου.

Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά, που η σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, μετουσιώνεται όχι μόνο σε νίκες, αλλά και σε πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά ευχαριστούνται το παιχνίδι, όπως πρέπει σ' αυτές τις ηλικίες. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και στους γονείς και τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.