Και μία σύντομη ανασκόπηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου 11-12 Μαρτίου, που ήταν λίγο "κουτσουρεμένο", αφού οι αγώνες του Σαββάτου αναβλήθηκαν λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.


Την Κυριακή, λοιπόν, το μίνι (γεννηθέντες το 2004), μετά από καλή εμφάνιση, επικράτησαν άνετα της Γλυφάδας για το τουρνουά του Εσπέρου, όπως και το τμήμα Junior B (γεννηθέντες το 2008), επί της Βουλιαγμένης για το ίδιο τουρνουά. Νέα πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας του Junior C (2009-2010) στο φιλικό επί της Γλυφάδας (εκεί κι αν δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα). Το προμίνι (γεννηθέντες το 2005) ηττήθηκε από το Πέρα στο ανοιχτό μας ενώ το παιδικό έχασε κι αυτό, εκτός έδρας από τον Ρέντη, μετά από μέτρια εμφάνιση. Χαρακτηριστικό ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Λιάκου είχαν 0/12 ελεύθερες βολές, χαρακτηριστικό της νευρικότητας που τους διακατείχε.

(Μπορεί να απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν Ακαδημίες, αλλά οι παλαίμαχοι του Ερμή, ξεκινησαν τον δεύτερο γύρο του Τουρνουά "Τσαγκαμίλεια" που συμμετέχουν, με νίκη 51-47 επί των Κουλοχέρηδων!)